Sök

Jobba hos oss

Här är du extra välkommen​

Vill du veta mer om hur det är att jobba på den mest glädjande hemtjänsten för kunder och medarbetare? Där du får känna dig extra välkommen både hit och hos de äldre? Vad roligt!

Här på AdeoCare hittar du varierande arbetsdagar och olika slags uppgifter, som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån dina egna intressen.

Våra värderingar engagemang, flexibilitet, glädje och innovation genomsyrar allt vi gör. Vi arbetar aktivt med din arbetsmiljö, hälsa och trivsel. Vår verksamhet står aldrig stilla, och vi vill gärna få kontakt med dig som är undersköterska eller vårdbiträde och som är nyfiken på hur det är att växa med oss.

Adeocare - hemtjänst Stockholm

Är du nyfiken på att jobba med oss och vill veta mer?

Vi blir alltid glada att höra från dig, och alla frågor är bra frågor.

Adeocare - den mest glädjande hemtjänsten

Hos oss får du tillgång till:

Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan där vi erbjuder kompetensutveckling och utbildningar, bland annat inom demens.

Du får arbeta med kunniga och närvarande chefer, som finns på plats för att leda och stötta dig med det du behöver.

Att kunna ha den balans du själv vill mellan arbete och fritid är grundläggande för ditt välmående. Därför erbjuder vi olika arbetstidsmodeller, där du kan arbeta till exempel bara dagtid eller blandade dagar och kvällar. Du kan arbeta heltid, deltid eller som timanställd.

Det finns möjligheter för dig som vill utvecklas som ledare, mot att bli chef på någon av våra verksamheter.

Du kan också bli ansvarig för ett specifikt område inom verksamheten, och vara vår sakkunnig inom området.

Vi ligger i framkant vad gäller den tekniska utvecklingen och här får du möjlighet att utforska och använda till exempel lärplattor och VR-teknik för at skapa glädjande och stimulerande upplevelser.

Hos oss får du en konkurrenskraftig lön utifrån din roll och dina erfarenheter, och vi erbjuder också friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort och massageterapeut.

Vi följer kollektivavtal och har tjänstepension.

Små arbetsgrupper – stor arbetsglädje

Våra små, lokala arbetsgrupper gör att vi kan anpassa vårt stöd efter våra brukares unika behov och situation. Vi ser varje person, vi lyssnar och vi tar initiativ till lösningar.

Som medarbetare hos AdeoCare förväntas man vara ansvarstagande, initiativrik och lyhörd för din och dina anhörigas situation. Personalen hos oss är främst undersköterskor som har god erfarenhet från omsorgsarbete. Självklart kan alla svenska i tal och skrift. Vi tar bara ombord de mest motiverade personerna, som verkligen trivs och brinner för att arbeta med människor.

I våra brukares hem, på våra lokala kontor, på torget och andra spännande ställen ses vi och umgås. Där lär vi oss om varandra, av varandra och får dela massvis med roliga och fina stunder!

Adeocare - den mest glädjande hemtjänsten
Adeocare

Blås i visslan om det behövs – anonymt om du vill.

Det är viktigt för hela vår bransch och dess utveckling att brister och eventuella missförhållanden uppmärksammas, och får bli belysta från olika håll. Här kan du anonymt gå in och rapportera missförhållanden som är av allmänt intresse.

Tillsammans kan vi skapa en bättre omsorg för våra äldre!