hemtjänst ekerö

Adeocare Hemtjänst – Ekerö

På AdeoCare Ekerö arbetar vi för att skapa en trygg och bra hemtjänst för dig som kund. Vi vill ge dig en hjälpande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

Personcentrerat

Våra små lokala personalgrupper utgår ifrån Silviahemmets vårdfilosofi med personcentrerad omvårdnad. Detta betyder att vi utgår ifrån dina unika behov och tillsammans med ditt beviljade biståndsbeslut upprättar vi din genomförandeplan.

Om oss

Vi har lång erfarenhet av hemtjänst och är en mycket kompetent personalgrupp bestående av undersköterskor och vårdbiträden, alla med stort engagemang. För att du ska vara säker på att det är personal från oss som står utanför dörren, bär vi fotolegitimation när vi kommer.

Specialistkompetens

AdeoCare hemtjänst Ekerö är specialiserade på minnesproblematik. Vår personal är specialutbildad inom demens- och andra kognitiva sjukdomar och står därför väl rustade för ditt förtroende om du väljer oss som din utförare. Vi hjälper självklart även dig som enbart behöver praktiskt stöd.

Kontinuitet och samverkan

För att ge dig en kontinuerlig omsorg får du en kontaktperson vilken är den som i första hand hjälper dig att förenkla din vardag. Vi har ett bra samarbete med vårdcentralerna på Ekerö och med arbetsterapeut, dietist och sjukgymnast. Vi underlättar dessa kontakter för dig samtidigt som vi kan erbjuda bättre vård och omsorg.

Vad kan vi erbjuda dig?

Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bland annat erbjuda dig:

  • städning
  • tvätt
  • inköp
  • post- och bankärenden
  • matlagning
  • leverans av matlåda
  • ledsagning
  • personlig omvårdnad

Hushållsnära tjänster – RUT

AdeoCare erbjuder även skräddarsydda tjänster i hemmet – RUT-tjänster. För denna typ av tjänster har du rätt att dra av halva kostnaden upp till ett visst belopp. Du väljer själv vilken hjälp du vill ha – det kan handla om till exempel städning, fönsterputs och inköp av dagligvaror.

Hög kundnöjdhet

Hos oss kan du förvänta dig högsta kvalitet på vården och ett varmt och respektfullt bemötande i alla lägen. Med kunden i fokus har vi årligen uppnått höga resultat i Socialstyrelsens brukarundersökning.


T.F. ENHETSCHEF
Diana Bahdjat
Telefon: 070-424 96 30
Email: diana.bahdjat@adeocare.se

Kontakta oss

08-501 26 690

Besöksadress
Bryggavägen 110
178 31 Ekerö

Mån-Fre: 08.00 – 16.00

Hitta till oss