Arbeta hos oss


AdeoCare är det lokala omsorgsföretaget där du har möjlighet att påverka din arbetssituation då vi ägare och ledning alltid är nära till hands.

Vi på AdeoCare är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade individer med erfarenhet inom omsorg, personlig assistans eller socialpsykiatri. Vi ser gärna att du antingen har formell utbildning eller har gedigen erfarenhet från tidigare anställningar. Vi rekryterar även sjukvård- och omsorgsstudenter som semestervikarier.

Hos AdeoCare får du branschledande villkor och en avtalsenlig lön, tjänstepension och försäkring då vi självklart har kollektivavtal med Kommunal via Vårdföretagarna.

Om detta låter intressant, skicka en ansökan nedan via mail, bifoga ett CV och personligt brev så kommer vi att kontakta dig när du har väckt vårt intresse. Märk gärna ditt mail med vilket kontor och arbetsroll som din ansökan gäller.

Lediga tjänsterVåra roller

Undersköterska

Som undersköterska hos AdeoCare arbetar du främst inom vår hemtjänst eller boendestödverksamhet. Det innebär att hjälper våra kunder i deras hem med omsorg och praktiskt stöd.

Personlig assistent

Som personlig assistent hos AdeoCare arbetar du nära en specifik kund och hjälper denne i dess vardag utifrån de unika behov som föreligger.


Skicka in din ansökan till oss!

Ansökan sker via karriärsidan. Klicka bara på symbolen “Karriär” längst ner i högra hörnet. Där kan du se lediga jobb eller bara skicka in en intresseanmälan genom att connecta med oss!