Adeocare är en av få godkända hemtjänstutförare i Norrköping

Per den 11 oktober blev Adeocare godkända som utförare enligt Eget val i hemtjänst – Lagen om valfrihetssystem.

Det känns väldigt spännande att vara med från början när Norrköpings kommun för första gången inför Eget val inom hemtjänst. Då detta är min hemmakommun där jag även varit verksam i många år inom Äldreomsorgen känns det extra roligt att få vara med i utvecklingen att skapa en hemtjänst i världsklass i Norrköping

Under perioden 3 november till 24 november kommer de första kunderna kunna välja oss som deras hemtjänstutförare och vi ser fram emot många trevlig samtal i och med detta. Det är först den 28 februari 2018 Adeocare enligt avtal med kommunen kommer har rätt att påbörja våra insatser hos kunderna.

Hör gärna av er till oss på tel. 011-19 45 00 för mer information.

Med vänliga hälsningar,
Hilde Knapasjö
Grundare och Verksamhetschef
Adeocare