AdeoCare Ekerö Hemtjänst har toppresultat i öppna jämförelser

Hemtjansten_-Ekerö-webb-Öppna-jmf-300x198

Socialstyrelsen rankar och jämför kvaliteten inom äldreomsorgen mellan samtliga utförare och kommuner i Sverige. Detta arbete bygger på indikatorer grundat på de äldres egna uppfattningar samt genom data från olika register och databaser.
När de äldre själva har fått värdera sin nöjdhet med hemtjänsten utifrån 7 olika frågeställningar hamnar Ekerö kommun på topp 5 bland kommunerna i Stockholms län. I frågan som rör tryggheten med att bo hemma har Ekerö kommun förstaplats i landet.
AdeoCare Ekerö hamnar dessutom i topp i jämförelse med övriga utförare med 100% kundnöjdhet, trots den hårda konkurrensen i kommunen då samtliga utförare har goda resultat.

För att uppmärksamma resultaten bjöds kommunens hemtjänstutförare (ADEO Care AB, Ekerö hemtjänst, Mälaröarnas hemtjänst AB, Mälarö omsorg AB och Proffssyster i Stockholm AB) in till Ekebyhovs slott för kaffe och tårta.

Vi på Adeocare är väldigt stolta över denna utmärkelse som är ett direkt resultat av vår personals otroliga arbete.

Riktigt bra jobbat!